Tällaista miestä Kardashianien isä etsii: ”Hän avaisi minulle ovet”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien matriarkaalisessa ympäristössä vuosikymmeniä aikaansa viettänyt Caitlyn Jenner on ollut hissukseen sosiaalisesta elämästään romanttisessa mielessä. Äskettäin hän kuitenkin kertoi etsivänsä erityistä miesseuraa itselleen avoimella mielellä.

– Rehellisesti sanoen olisin onnellinen, jos olisin miehen kanssa parisuhteessa ja hän kohtelisi minua kuin naista. Hän avaisi minulle ovet ja tekisi kuten perinteisessä naisen ja miehen välisessä parisuhteessa on tapana, 66-vuotias Jenner tokaisi I Am Cait -realityohjelmassaan.

Caitlynin kanssa 24 vuotta yhdessä ollut Kris Jenner on yllättynyt ex-miehensä avoimuudesta. Hän kertoi Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa vierailtuaan, että hän on aiemmin ollut hämillään deittaileeko Caitlyn naisia vai miehiä. Nyt Kris ymmärtää, että hänen entinen elämänkumppaninsa haluaa seurustella miesten kanssa. Nainen haluaa Caitlynin olevan onnellinen. Hän itse myöntää käsittelevänsä vaikeaa asiaa askel kerrallaan.

Olympiamitalistina ja myöhemmin realitytähtenä tunnettu Bruce Jenner korjasi taannoin sukupuolensa ja nykyään hänet tunnetaan Caitlyn Jennerinä. Hänellä on oma realityohjelma I Am Cait, jonka toinen tuotantokausi käynnistyi äskettäin Yhdysvalloissa.