Ryan Gosling pelasti koiran – naiset haltioissaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien naisten ihastelema näyttelijäkomistus Ryan Gosling oli juhlimassa rakkaansa Eva Medesin 42-vuotissyntymäpäiviä Kaliforniassa Palm Springsissä. Pariskunta oli nähnyt matkansa varrella tiellä vaeltelevan koiran, jonka yli he olivat vähällä ajaa.

Gosling päätti pelastaa poloisen autotieltä sulattamalla jälleen kaikkien naisten sydämet samalla. 35-vuotias Gosling oli Entertainment Tonight -sivuston mukaan pysäyttänyt auton heti kun hän oli nähnyt tiellä koiran ja hypännyt autostaan ulos.

Gosling oli mennyt koiran luo, ottanut sen syliinsä ja kantanut tieltä turvaan. Koiran omistaja oli odottanut tien sivussa ja ollut iloinen tähden tarjoamasta avusta.

Koiran pelastamisen jälkeen pariskunnan romanttinen syntymäpäiväviikonloppu sai jatkua. Gosling ja Mendes olivat viettäneet neljä päivää Palm Springsissa ja yöpyneet aiemmin Frank Sinatran omistuksessa olleessa luksustalossa.