Yllätyskäänne Instagramissa – poptähtien ykköspaikka vaihtui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kamppailu Instagramin seuratuimman tähden tittelistä käy kuumana. Loppuvuodesta Taylor Swift syrjäytti Kim Kardashianin Instagramin seuratuimman henkilön paikalta. Nyt kilpailussa on nähty jälleen yllättävä käänne.

Poptähti ja näyttelijä Selena Gomez on vienyt Taylor Swiftin tittelin Instagramin suosituimpana tähtenä. Gomezilla on 69,4 miljoonaa seuraajaa Swiftin hännystellessä 69.2 miljoonalla seuraajalla. Kim Kardashianin Instagram-tiliä seuraa puolestaan vaatimattomat 63,7 miljoonaa henkeä.

Aika näyttää, aiheuttaako kilpailu seuraajista pahaa verta Gomezin ja Swiftin välille. Mashable-sivuston mukaan yksi varteenotettava syy Selenan suosion nousulle on se, että hän ottaa faninsa huomioon sosiaalisessa mediassa. Tähti nimittäin vastailee Instagramissa usein faniensa kuviin ja kommentteihin.