Suosittu Tehotytöt-sarja palaa ruutuihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositussa Tehotytöt-piirrossarjassa supervoimin varustetut pikkytytöt Papu, Pipa ja Poppana pelastivat toistuvasti Townsvillen kaupungin. Nyt hahmot oat tekemässä paluun televisioon uuden sarjan merkeissä.

Uuden Tehotytöt, eli Powerpuff Girls -sarjan esimmäinen jakso nähdään amerikkalaisella Cartoon Network -kanavalla 4. huhtikuuta. Kanava on tarjoillut sarjasta esimakua hieman alle minuutin pituisen Youtube-videon muodossa. Ensimmäisessä jaksossa Tehotytöt saavat vastaansa uuden Packrat-nimisen vihulaisen.

Tehotytöt-sarjaa tehtiin 78 jakson verran vuosina 1998-2004. Kyseessä on yksi lukuisista menneiden vuosien suosituista animaatiosarjoista, jotka ovat saaneet tai saamassa uuden version. Taannoin uutisoitiin, että myös esimerkiksi Halinallet ja Disneyn Ankronikka -sarjoja ollaan työstämässä uusiksi.