Identtiset kaksoset jakavat saman poikaystävän – raskaaksi samaan aikaan?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian Perthissa asustelevat kaksoset Anna ja Lucy DeCinque ovat hämmästyttäneet ihmisiä yhdennäköisyydellään. Identtiset kaksoset ovat omistaneet elämänsä sille, että he näyttävät toistensa kopioilta.

Anna ja Lucy syövät, juovat, treenaavat ja nukkuvat samaan aikaan ja he jopa pukeutuvat samalla tavalla. DeCinquen sisarukset ovat käyneet samoissa kauneusoperaatioissa ja he viettävät aikaa toistensa kanssa 24 tuntia päivässä.

News.com.au -sivuston mukaan kaksoset seurustelevat saman miehen kanssa. 32-vuotias Ben Byrne on ollut molempien poikaystävä jo neljän vuoden ajan. Kaksoset ovat nyt päättäneet ottaa uuden haasteen vastaan, sillä he haluaisivat hankkiutua raskaaksi samaan aikaan.

Luonnollisesti Ben ei kykene jakautumaan kahteen paikkaan samaan aikaan, joten Anna ja Lucy ovat suunnitelleet kokeilevansa raskauden aloittamista keinohedelmöityksellä. Hedelmöitysoperaatio suoritetaan molemmille yhtä aikaa. Jää nähtäväksi onnistuvatko kaunottaret kunnianhimoisessa projektissaan.