Karhut löysivät ilmapallon – riemu repesi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapsenmielinen leikkiminen ja hassuttelu piristävät kummasti päivää ja saavat vanhuksetkin tuntemaan aika ajoin itsensä jälleen lapsiksi. Tällä kerralla samanlaista riemua ja uteliaisuutta nähtiin kolmessa karhussa, jotka pääsivät hämmästelemään ilmapalloa.

Videolla nähdään hellyttävä tilanne, kun kolme karhua löytää Beekse Bergen -safarilla punaisen ilmapallon. Ilmapallossa näyttäisi olevan jonkin verran heliumia, koska se pysyy hieman irti maasta, mikä saa karhut entistä enemmän hämilleen.

Isokokoiset karhut näyttävät suloisilta mennessään ihmettelemään palloa. Karhut kumartuvat punaisen ilmapallon luo ja haistelevat sitä. Ne jahtaavat palloa innoissaan ja tassuttelevat kahdella jalallaan sen perässä näyttäen samalla todella huvittavilta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat