Pikkupoika pettyi pahasti – parsakaalifarmi vaihtui sirkukseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

YouTubeen on julkaistu runsaasti videoita, joilla jekutetaan lapsia esimerkiksi huvipuistoon menemisen kanssa. Lapsille saatetaan laskea palturia matkakohteesta, ja vasta paikan päällä heille selviää, että pääsevätkin viettämään tavallista hauskemman päivän.

Nyt netissä naurattaa neljävuotiaan Max-pojan tähdittämä video. Pikkupojalle on kerrottu, että hän pääsee tutustumaan parsakaalifarmiin vapaapäivän kunniaksi. Alkuperäisestä kertomuksesta poiketen hänen perheensä vie pojan sirkukseen. Videolla näytetään, kun isä kertoo sirkuksen parkkipaikalla totuuden reissun määränpäästä.

Pojan reaktio on kaikkea muuta kuin onnellinen. Vanhemmat olivat ajatelleet, että parsakaalifarmin vaihtuminen sirkukseen olisi Maxin mielestä mukava yllätys, mutta lapsi alkaakin itkemään pettymyksestä. Perheen on varmaankin vietävä lapsensa pian myös maatilalle, jossa kasvatetaan parsakaaleja.