Isoäiti ja rakas kissa kuolivat lähes samanaikaisesti vanhuuteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jill Layton-Hartman kertoi The Dodo -sivustolle hänen isoäitinsä menehtymisestä. Isoäidin sielunkumppani oli hänen kissansa Gabby, jonka kanssa nainen kuoli lähes samaan aikaan. Isoäiti oli adoptoinut kaksivuotiaan Gabby-kissan itselleen kun hänen miehestään oli aika jättämässä.

Kun isoisä kuoli, isoäiti jäi kissan kanssa kaksin. Gabby ja isoäiti olivat yhdessä erottamaton kaksikko, jotka viettivät kaikki päivät toistensa seurasta nauttien.

13 vuotta myöhemmin Gabbyn kunto heikkeni nopeasti eikä isoäidillekään ollut enää ruoka maistunut. Isoäiti joutui viemään rakkaan 15-vuotiaan kissansa nukutettavaksi, minkä jälkeen hän oli tullut takaisin kotiinsa suremaan. Isoäiti oli torkahtanut nojatuoliinsa, josta hän ei ollut enää herännyt.

Monia tarinoita on kuultu siitä, miten rakastuneet vanhukset kuolevat lähes samaan aikaan. Tällä kerralla naisen sielunkumppanina viimeisinä vuosina ollut Gabby oli kuitenkin se, jonka kuolema sai myös isoäidin menehtymään vain neljä tuntia myöhemmin kun kissa oli nukkunut pois.