Miehet kokeilivat naisten kauneustuotteita – näin kävi epilaattorin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanotaan, että kauneuden eteen tulee hieman kärsiä. Monet naisten kauneudenhoitorutiineista ovatkin kivuliaita, minkä vuoksi sanonta pitää hyvin paikkansa. Nyt Facts.-kanava laittoi muutaman miehen kokeilemaan miltä naisten käyttämät tuotteet ja laitteet tuntuvat.

Miehet kokeilevat videolla kasvonaamioita ja ripsentaivuttimia, jotka näyttävät miesten mielestä aluksi pieniltä ja tarpeettomilta kidutusvälineiltä. Eniten ihmetystä aiheutti kuitenkin pieni 15 euroa maksava muovinen imukuppi, jonka avulla käyttäjä voi saada hetkellisesti paksut ja turvonneet huulet.

Viimeiseksi miesten annettiin kokeilla epilaattoria. Epilaattorin pelkkä surina alkoi jo pelottamaan miehiä, kun he laittoivat epilaattorin päälle. He arvasivat jo laitteen äänestä, että laitteen kokeileminen tulee sattumaan, mikä pitikin hyvin paikkansa.