Bic Macin päälle kaadettiin sulaa kuparia – tässä tulos!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Prosessoitu ruoka ei ole kovin terveellistä. Pitkälle käsitelty ruoka ei ole ravinnerikasta, minkä lisäksi siinä on yleensä paljon lisäaineita ja säilöntäaineita. Tito4re-videon perusteella prosessoidulla ruoalla näyttäisi olevan myös jonkinlaisia supervoimia.

Tito4re-käyttäjä on julkaissut YouTube-videon, jossa nähdään mitä Big Mac -hampurilaiselle tapahtuu kun sen päälle kaadetaan sulanutta kuparia. Mies kaataa videolla sulaa kuparia hampurilaisen päälle, mutta hampurilainen näyttäisi jopa hylkivän sitä.

Kuparin sulamispiste on 1.085 astetta, joten hampurilaisen päälle kaadettu sulanut kupari on todella kuumaa. Hampurilaisella näyttäisi kuitenkin olevan jonkinlaisia supervoimia sillä se selviää melko vähin naarmuin kuumasta käsittelystä. Monien esimerkkien myötä on huomattu, että Big Mac säilyy vuosien ajan homehtumatta. Ei siis ihme, että se pystyy kestämään myös kuuman kuparin.