Nainen katosi suorassa TV-lähetyksessä – mitä tässä tapahtui?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taikurien tekemät katoamistemput ovat yleensä optisia harhoja, joissa katsojan silmiä hämätään ja yritetään saada keskittymään muualle henkilön katoamisen ajaksi. Nyt eräs nainen onnistui katoamaan haastatteluvideon taustalla, mikä on saanut monien leuat loksahtamaan auki ihmetyksestä.

YouTube-videolla nähdään lentokentän laukkuhihnojen luona kuvattu haastattelu, jonka taustalla oleva nainen on onnistunut aiheuttamaan hieman hämmennystä katsojissa. Videolla haastatellaan miestä, mutta katsojan silmät kiinnittävät huomion taustalla olevaan naiseen, joka katoaa kuin tuhka tuuleen kesken haastattelun.

Taustalla oleva nainen juttelee toisen ohi kävelevän naisen kanssa. Kun nainen kävelee laukkukärrynsä kanssa ohi, takana oleva nainen katoaa. Nainen onnistuu kääntymään ystävänsä takana niin ovelasti ja kävelemään samaan aikaan, että hän näyttää siltä kuin olisi tehnyt uskomattoman katoamistempun.