Sapettaako takatalvi? Tässä positiivista asennetta Alaskasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisia on keväisestä ja aurinkoisesta säästä huolimatta uhkailtu pian saapuvasta takatalvesta. Sääennusteiden mukaan lämpötilat saattavat laskea viikonlopuksi paikoin jopa 15 astetta. Tästä uutisesta ei kuitenkaan kannata lannistua, sillä myös kuurassa voi tanssia.

Tämän todistaa iki-ihana Justin Lawrence Hoyt -niminen mies. Mikäli haluaa valaa iloa ja uskoa myös pakkasen keskelle, kannattaa ottaa mallia juuri tästä miehestä. Hän on nimittäin ladannut YouTubeen tanssivideon, joka on täynnä aurinkoa talvisen huurteisesta loskasäästä huolimatta.

Justin tanssii Alaskassa pitkin jäistä laituria Alicia Keysin No One -kappaleen tahdissa. Miehen kehonhallinta, liikesarjat ja eläytyminen tarjoilevat hymynaiheita koko videon ajan. Takatalvi voi tulla, mutta mieli siirtyy kohti aurinkoa edelleen.