Stara-salibandyturnaus tekee hyvää – pehmonalleja syövästä parantuneille lapsille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ilves-salibandy, Stara-verkkomedia ja Ipanala-päiväkoti järjestävät yhteistyössä Tampereella 21. – 22. toukokuuta Stara-turnauksen, jossa salibandyn pelaamisen lisäksi kerätään pehmonalleja syövästä parantuneille lapsille.

Turnaukseen osallistuu joukkueita salibandyn, jalkapallon ja jääkiekon parista ikäluokista 2004-2009. Jokaisella mukana olevalla joukkueella on ohjelmassa myös niin sanottu nalle-peli, jossa joukkueen pelaajat heittävät oman pelinsä jälkeen kaapeistaan löytyneet pehmonallet kentälle.

Pehmonallet kerätään ja niille tehdään niin pesulassa sanottu sairaalapesu. Sen jälkeen pestyt nallet lahjoitetaan Syli ry:lle lahjoitettavaksi edelleen syöpäsairaalasta kotiutuville lapsille. Tavoitteena on, että Stara-turnaukseen osallistuu noin 700 pelaajaa. Turnauksesta on määrä tehdä jokavuotinen perinne. Lue lisää turnauksesta tästä.