Sydäntäsärkevä kuva: Isoisä kokkasi lapsenlapsilleen hampurilaisia – vain yksi saapui paikalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kelsey-niminen nuori nainen särki Twitter-kansan sydämen julkaistuaan surullisen kuvan isoisästään. Nainen oli mennyt isoisänsä luo syömään ja huomannut, että isoisä oli odottanut myös muita lapsenlapsiaan vieraiksi. Miehen pettymykseksi Kelsey oli kuitenkin ainoa, joka oli saapunut paikalle.

Kelsey on julkaissut tilanteesta kuvan, joka on saanut kaikki sympatiat isoisän puolelle. Isoisä oli ajatellut saavansa kaikki kuusi lastenlastaan illalliselle hänen luokseen. Mies oli valmistanut rakkaita lastenlapsiaan varten yhteensä 12 hampurilaista ja ranskalaisia, mutta viisi lapsenlapsista teki hänelle oharit.

Kelsey oli ollut nuorisosta ainoa, joka oli vaivautunut saapumaan paikalle. Hänen sydämensä oli särkynyt kun hän oli nähnyt kuinka paljon vaivaa mies oli nähnyt illallista varten. Isoisästä otettu kuva on saanut nopeasti yli 200.000 tykkäystä ja yli 122.000 jakoa Twitterissä.

Twitterissä moni kuvan nähnyt on halunnut osoittaa miehelle arvostusta ja rakkautta, minkä vuoksi moni onkin ollut halukas lähettämään hänelle jopa lahjoja ja rahaa, mitä isoisä ei kuitenkaan ole ottanut vastaan. Toivottavasti tästä tapauksesta viisastuneena lastenlapset menevät isoisän luo jatkossa käymään silloin kun on sovittu.