Mariah Carey ei poveaan suotta piilottele – asuvalinta kertoo kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Mariah Carey paljasti taannoin E! News -kanavan haastattelussa, ettei hän aio hankkia jälkikasvua tulevan aviomiehensä James Packerin kanssa. Kahden lapsen äiti on parhaillaan Sweet Sweet Fantasy Tour -kiertueella ja matkustaa siksi ympäri maailmaa.

Eilen Mariah Carey kuvattiin Lontoossa, jonne hän palasi yöpymään Manchesterin konserttinsa jälkeen. Keikan ja matkan jälkeen popparissa ei ollut näkyvissä väsymyksen merkkejä, sillä Carey poseerasi tyytyväisenä kuvaajille. Ja kaiken lisäksi melko antavassa iltapuvussa.

Mariah Carey kertoi taannoin, ettei hän ole vielä edes kertonut lapsilleen olevansa kihloissa. Kaunottaren mukaan hänen neljävuotiaat lapsensa eivät välttämättä ymmärtäisi mistä on kyse. Hän on päättänyt kertoa lapsille häistä vasta lähempänä tärkeää ajankohtaa.