Mies lauloi oikeudessa Adelea – yritti pyytää anteeksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

21-vuotias Brian Earl Taylor oli oikeudessa hänen tekemänsä rikoksen vuoksi. Michiganissa asuvaa nuorta miestä syytettiin aseellisesta ryöstöstä. Mies yritti saada tuomarin sympatiat oikeussalissa puolelleen esittämällä hänelle pienen Adelen inspiroiman laulun.

Taylor pyysi oikeudessa tuomarilta lupaa saada laulaa. Luvan saatuaan mies alkoi laulamaan Adelen Hello-kappaleen melodiaa, johon mies oli tehnyt kokonaan uudet hänen tilanteeseensa paremmin sopivat lyriikat. Miehen takana istuvien ilmeistä voi päätellä, että heillä oli naurussa hieman pidättelemistä.

Nuori katuva mies lauloi kappaleensa tosissaan alusta loppuun saakka muiden kuunnellessa. Mies oli tuomittavana siitä, että hän oli uhannut ihmisiä ryöstön yhteydessä laittomalla aseella, jota hän oli pitänyt toisen miehen vatsaa vasten. Kauniista lalulusta huolimatta tuomari ei heltynyt. Mies on saamassa teostaan vähintään kahden vuoden ehdottoman vankeusrangaistuksen.