Viinat vaginassa festareille? Salakuljetukseen uusia keinoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkoholin salakuljetus kesätapahtumiin on melko yleistä monissa maissa, mutta erityisesti byroslavian Suomessa se on poikkeuksellisen yleistä. Tapoja salakuljettamiseen on lukemattomia, ja nyt brittiyhtiö on lanseerannut naisille uudenlaisen keinon piilottaa alkoholi tamponiksi naamioituun muoviputkiloon järjestysmiesten tavoittamattomiin.

Prezzy Box -yhtiön uutuustuote Booze Box on eräänlainen tekotamponi, joka on todellisuudessa kuitenkin pienikokoinen pullo. Noin 20 euron hintaisessa paketissa myydään kolme putkiloa, jotka nainen voi halutessaan täyttää alkoholilla.

Täytetyt putkilot voi yrittää salakuljettaa halutulle alueelle joko niiden alkuperäisessä pakkauksessa tai työntämällä putkilot esimerkiksi hetkeksi sisäänsä. Festarien porteilla järjestysmiehillä ei ole oikeuksia ruumiintarkastuksiin, joten uutuustuote ei kovin helposti paljastu. Alkuperäisessä pakkauksessa salakuljetettava alkoholi on vaarassa paljastua.

Splash
Splash