Mariah Careyn uusi aluevaltaus – sai oman realitysarjan!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulajatar Mariah Carey on vahvistanut huhun, jonka mukaan hän on saanut oman realitysarjan. Kaunotar on tehnyt rahakkaan sopimuksen elämästään kertovasta sarjasta E!-kanavan kanssa. Carey on tunnustanut olevansa Kardashianit-sarjan fani ja hän on ollut innoissaan uudesta aluevaltauksestaan.

Mariah’s World -televisiosarjassa tullaan seuraamaan tähtösen glamourista elämää kahdeksan jakson verran. Kamerat seuraavat Mariahia muun muassa Sweet Sweet Fantasy -maailmankiertueella. Daily Star -lehden mukaan sarjassa nähdään myös, kuinka Mariah suunnittelee ökyhäitään miljardöörirakkaansa James Packerin kanssa.

Tuottajat uskovat minisarjan menestykseen, sillä monia kiinnostaa nähdä millaista on luksusta rakastavan popdiivan arki. Toistaiseksi tuottajat eivät ole kertoneet, tullaanko sarjassa näkemään myös Mariahin ja Jamesin megahäät. Sarjan on määrä ilmestyä televisioruutuihin tämän vuoden puolella.