Isoäiti luki Rihannan Work-kappaleen sanat – raivostui heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

3 Golden Sisters -niminen YouTube-kanava julkaisee hauskoja videoita kolmesta isoäidistä. Isoäidit syövät aina joka keskiviikko yhdessä lounasta ja keskustelevat niin huvittavista asioista, että lapsenlapsi on alkanut kuvaamaan heitä videolle.

Uudella videolla yksi isoäideistä saa luettavakseen Rihannan Work-kappaleen lyriikat, joista isoäiti ei näytä pitävän alkuunkaan. Hän oli ajatellut eläytyvänsä sanoihin, jotka hän saa luettavakseen, mikä olisi kenties johtanut viraalihittiin. Saadessaan Work-kappaleen sanat isoäiti tuohtuu lukiessaan yhtä ja samaa sanaa monta kertaa perätysten.

Isoäiti ei voi ymmärtää miten joku on voinut keksiä noin tyhmät sanat. Hänen mielestään lapsikin osaisi kirjoittaa paremmat lyriikat kuin ne mitkä Work-kappaleessa on. Rauhoituttuaan tuohtumuksestaan isoäidin mieli muuttuu nopeasti, kun hän kysyy lapsenlapseltaan lempeämmin onko hänellä nälkä.