Poika etsi kadonnutta koiraansa kuukauden – kohtaminen tuo kyyneleet silmiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirasta tulee perheeseen tullessaan heti yksi perheenjäsenistä, minkä vuoksi koiran katoaminen onkin todella surullista ja epätoivoista aikaa perheelle. Erään perheen koira katosi juuri ennen joulua, mikä pilasi pienen pojan kovasti odottaman jouluaaton kokonaan.

Videolla nähdään koskettava tilanne, jossa äiti näyttää pojalleen löytäneensä Kase-nimisen koiran. Katoamisesta lähtien poika oli etsinyt koiraa naapurustosta todella sinnikkäästi ja ollut surun murtama kun koiraa ei ollut löytynyt. Äiti oli kuitenkin kuukauden jälkeen sattumalta nähnyt heidän koiransa toisen perheen luona, minkä jälkeen äiti oli mennyt pyytämään heidän rakasta perheenjäsentään vääriltä omistajilta takaisin.

Kase odottelee autossa, jonne poika on kävelemässä. Kun poika näkee koiran, hän purskahtaa heti itkuun ja halaa koiraa. Poika itkee Kasea vasten ja kertoo koiralle kuinka kova ikävä hänellä on ollut. Kase nuolee pojan kasvoja lohdutukseksi, mikä saa katsojankin herkistymään.