Arnold Schwarzenegger kertoi miksi rakastaa Snapchatia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalinen media on antanut faneille mahdollisuuden päästä paljon lähemmäksi omia idoleitaan. Nykyään lähes kaikki tähdet päivittävät elämäänsä kuvina ja videoina Instagramiin ja Snapchatiin, joista heitä on helppo seurata ja kommentoida.

Snapchat on melko uusi sosiaalisen median sovellus, mutta moni vanhempikin viihdealalla toiminut on jo jaksanut ottaa ajan opetellakseen sen käyttämisen. Snapchat-sovelluksesta löytyy monien tähtien tavoin myös rakastettu Arnold Schwarzenegger, joka kertoi radiohaastattelussa syyn siihen miksi hän pitää Snapchatin päivittämisestä.

Arnold Schwarzenegger kertoi australialaisten koomikoiden ja juontajien Hamishin ja Andyn tekemässä haastattelussa pitävänsä Snapchatista, koska sen avulla hän pystyy saamaan ihmisiltä nopean reaktion kaikkeen. Hänen mielestään videoformaatti on myös hauska, koska sen avulla pystyy nopeasti ottamaan hyvistä tilanteista hyödyn irti.