Maailmankuulu papukaija kuoli yllättäen – lempiherkkuunsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläisessä The Rising Sunin pubissa on elänyt jo vuosikymmenten ajan harmaapapukaija nimeltään Charlie. Pubin emäntä Michelle Hunter on nyt joutunut tiedottamaan maskottinsa faneille, että harmaa lintu on lentänyt tuonpuoleiseen.

Charlie löydettiin eräänä aamuna häkkinsä lattialta kuolleena. Papukaijan elintavat eivät olleet millään muotoa terveelliset, sillä se söi ja teki kaiken kielletyn. Charlien lempiherkkua olivat uppopaistetut siannahkaviipaleet. Kun lintu löydettiin kuolleena, puristi se edelleen yhtä kamaranpalaa kynsissään.

Charlie ilostutti pubin asiakkaita 23 vuoden ajan, Sevenoaks Chronicle uutisoi. Harmaapapukaijat ovat pitkäikäisiä, ja ne voivat elää parhaimmillaan jopa 80-vuotiaaksi. Charlien elintavat koituivat kuitenkin sen kohtaloksi ja lintu poistui papukaijojen taivaaseen 40-vuotiaana.