Perhe luuli ostaneensa koiranpitävän ruokasäiliön – toisin kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä lemmikkejä saatetaan pitää hieman tyhmempinä kuin mitä ne oikeasti ovat. Koiranpitävinä mainostetut häkit ja astiat saavat olla todella lujaa tekoa, että kekseliäs koira ei pystyisi ymmärtämään millä tavalla ne avataan.

Jälleen yksi koira todisti omistajiensa kuvaamalla videolla, että koiranpitävä ruokasäilytysastia ei ole todellisuudessa kovinkaan koiranpitävä. Omistajat olivat laittaneet kameran valvomaan ruokasäiliötä eikä mennyt aikaakaan, kun koira oli sen luona jo selvittelemässä sitä miten säiliön saa auki.

Säiliön ovi avataan pyörittämällä, jolloin oikeaan kohtaan kääntämällä sen pyöreä luukku lähtee irti vetämällä keskiosasta. Ei mennyt kovinkaan kauaa, kun koira ymmärsi miten säiliö aukeaa ja sai sen avattua. Koiraa odottelikin makoisa palkinto kun säiliö oli täynnä ruokaa.