Mies remontoi huoltoasemasta näyttävän kodin

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taiteilija Robert Guthrie oli aina halunnut persoonallisen kodin. Kun hän näki myynnissä olevan vanhan bensa-aseman, hän päätti tarttua haasteeseen ja muuttaa sen kodiksi hänelle ja hänen pojalleen.

Guthrie osti bensa-aseman New Orleansista ja remontoi sen sisältä täysin uuteen uskoon. Talo näyttää ulospäin edelleen todella vaatimattomalta ja vanhalta bensa-asemalta, mutta sisältä se on jotain aivan muuta. Guthrie on onnistunut suurimpana taideprojektinaan muuttamaan rakennuksen sisältä persoonalliseksi kodiksi, joka yhdistelee vanhaa ja modernia.

Guthriella on todella näyttävä ja useita eri tyylejä sekoitteleva sisustus talon sisällä. Hän on käyttänyt bensa-asemaan ja kaikkea vanhoihin autoihin liittyvää inspiraationaan sisustuksessa, mikä näkyykin upeasti ympäri taloa erilaisissa pienissä yksityiskohdissa ja koko talon hengessä.