Mies vei ravintolaan 4-metrisen pytonin – jätti sen sinne kostoksi!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Los Angelesissa sijaitsevassa Iroha Sushi of Tokyo -ravintolassa asioinut asiakas on ryhtynyt kauhistuttaviin kostotoimepiteisiin ajauduttuaan riitoihin ravintoloitsijan kanssa. Tilanne oli saanut alkunsa siitä, kun mies oli ollut ruokailemassa ravintolassa.

Lemmikkiliikkeen omistajana tunnettu mies oli ottanut päivälliselle mukaansa pienen käärmeen, joka oli kuljetuslaatikossa. Laskun maksamisen jälkeen mies otti käärmeen ulos laatikostaan. Tilanne kauhistutti muita asiakkaita ja pian henkilökunta pyysi miestä poistumaan.

Viranomaisten mukaan Hiroshi Motohashiksi tunnistautunut mies oli loukkaantunut saamastaan kohtelusta. Hän kävi hakemassa liikkeestään nelimetrisen pyton-käärmeen ja hän jätti sen keskelle ravintolan lattiaa ja poistui paikalta.

Los Angeles Times -sivuston mukaan henkilökunta ilmoitti pytonista viranomaisille ja pelastuslaitos saapui paikalle noutamaan käärmeen. Motohashilla ei ollut tarvittavia lupia eksoottisen käärmeen omistamiseen ja mies pidätettiin. Hänelle on aiemminkin langetettu tuomio eksoottisten eläinten luvattomasta kasvattamisesta.