Parasta ennen -ysäriristeily myös ensi vuonna!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime torstaina Itämerellä Baltic Queen -aluksella juhlittu ja ennakkoon loppuunmyyty Parasta ennen -risteily järjestetään myös ensi vuonna. Ysärimusiikin tiivistymä marssittaa silloin tuttuun tapaan yleisömeren eteen massiivisen joukon alan DJ-tähtiä sekä lisäksi myös tarkoin valitut tähtiartistit.

YleX-kanavan Matti Airaksinen toimii itseoikeutetusti risteilyn kapteenina myös ensi vuonna. Tänä vuonna toista kertaa järjestetyllä risteilyllä nähtiin runsaasti 90-luvun tyylisiin vaatteisiin ja asusteisiin sonnustautuneita risteilyvieraita. Laivassa soi teemaan kuuluva musiikki koko risteilyn ajan sekä hyttibileissä että laivan useissa ravintoloissa.

Stara
Stara
Parasta ennen -risteily 2016, Kuva: Stara
Parasta ennen -risteily 2016, Kuva: Stara
E-Type Parasta ennen -risteilyllä 2016, Kuva: Stara
E-Type Parasta ennen -risteilyllä 2016, Kuva: Stara
Waldo's People Parasta ennen -risteily 2016, Kuva: Stara
Waldo’s People Parasta ennen -risteily 2016, Kuva: Stara
Parasta ennen -risteily 2016, Kuva: Stara
Parasta ennen -risteily 2016, Kuva: Stara
Parasta ennen -risteily 2016, Kuva: Stara
Parasta ennen -risteily 2016, Kuva: Stara