Kurt Cobainin tytär erosi – ei halunnut jakaa 450 miljoonan omaisuuttaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Legendaarisen muusikko Kurt Cobainin ja hänen leskensä Courtney Loven tytär Frances Bean Cobain meni viime vuonna naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä ja kihlattunsa Isaiah Silvan kanssa. Nyt pariskunta on toimittanut avioeropaperit käräjäoikeuteen.

TMZ uutisoi, että nykyisin laulajanuraa tekevä 23-vuotias rokkimimmi Frances Bean Cobain on hakenut eroa aviomiehestään Isaiah Silvasta. Rikkaan perinnön isältään saanut nainen haluaa, että Silvalla ei ole oikeutta hänen 450 miljoonan dollarin arvoiseen omaisuuteensa eron jälkeen. Sen sijaan Kurt Cobainin tytär on valmis maksamaan exälleen elatusapua.

Pariskunta on ollut yhdessä viisi vuotta, eikä heillä ole lapsia. Francesin tiedetään lähentyneen viime vuosina uudelleen äitinsä Courtney Loven kanssa, ja kaksikko on nähty yhdessä muun muassa juhlimassa. Love ymmärtää tyttärensä tekemää päätöstä, vaikka pitääkin ex-vävyä edelleen mukavana miehenä.