TV-tuotantoyhtiö pilaa naisen tärkeimmän päivän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin seurataan TLC-televisiokanavan alun perin lähettämää Say Yes to the Dress -ohjelmaa, joka kulkee maassamme nimillä Hulluna häämekkoihin ja Tahdon morsiuspuvun. Nyt eräs ohjelmaan osallistuneista morsiamista on haastamassa tuotantoyhtiötä oikeuteen.

Amerikkalainen Alexandra Godino oli mennyt etsimään itselleen morsiuspukua Kleinfeldistä sijaistevasta liikkeestä viime syksynä. Paikalla oli ollut myös realityohjelman kameraväki, joka pyysi Godinoa korvaamaan ohjelmasta pois jääneen naisen. Godino suostui kuvattavaksi sillä ehdolla, että jaksoa ei näytettäisi televisiosta ennen hänen häitään.

Nyt morsian harmikseen huomasi, että TLC aikoo esittää jakson jo tämän viikon perjantaina, eikä vasta sovitun toukokuisen hääpäivän jälkeen. Nainen olisi halunnut pitää puvun yllätyksenä sulhaselleen. Godino otti yhteyttä tuotantoyhtiöön, mutta he eivät suostuneet siirtämään jakson esitysaikaa. Godino on tästä syystä ottanut yhteyttä lakimiehiinsä, sillä asiasta oli tehty vain suullinen sopimus, TMZ uutisoi.