Uusi Ihmemies McGyver valittu – tuttu X-Men -elokuvista!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1980-luvulla ensiesityksensä saanut Ihmemies MacGyver -sarja nauttii edelleen kulttisuosiosta niin Suomessa kuin maailmalla. Nyt hahmo on palaamassa televisioon uuden sarjan myötä.

Richard Dean Andersonin sijaan Angus MacGyverin roolissa tullaan näkemään nuorempi tähti. The Hollywood Reporter -sivuston mukaan hän tulee olemaan näyttelijä Lucas Till, joka muistetaan parhaiten X-Men: First Class ja X-Men Days of the Future Past -elokuvista.

Tuleva sarja kertoo parikymppisestä Angus MacGyverista, joka värvätään salaiseen järjestöön estämään katastrofeja älynsä ja kekseliäisyytensä avulla. Uuden MacGyver-sarjan ensimmäisen jakson ohjaa muun muassa Saw, The Conjuring – Kirottu ja Furious 7 -elokuvista vastannut James Wan.