Uusi Ihmemies McGyver valittu – tuttu X-Men -elokuvista!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1980-luvulla ensiesityksensä saanut Ihmemies MacGyver -sarja nauttii edelleen kulttisuosiosta niin Suomessa kuin maailmalla. Nyt hahmo on palaamassa televisioon uuden sarjan myötä.

Richard Dean Andersonin sijaan Angus MacGyverin roolissa tullaan näkemään nuorempi tähti. The Hollywood Reporter -sivuston mukaan hän tulee olemaan näyttelijä Lucas Till, joka muistetaan parhaiten X-Men: First Class ja X-Men Days of the Future Past -elokuvista.

Tuleva sarja kertoo parikymppisestä Angus MacGyverista, joka värvätään salaiseen järjestöön estämään katastrofeja älynsä ja kekseliäisyytensä avulla. Uuden MacGyver-sarjan ensimmäisen jakson ohjaa muun muassa Saw, The Conjuring – Kirottu ja Furious 7 -elokuvista vastannut James Wan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat