12-vuotias tyttö todellinen tanssitaituri – opetteli kaiken YouTubesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuosi sitten Audacius Adi -niminen itseoppinut tanssija nousi tunnetuksi videolla, jossa silloin 11-vuotias tyttö esitteli vakuuttavia dubstep-tanssitaitojaan. Nyt Fusion on tehnyt YouTube-videoiden avulla tanssitaitonsa opetelleesta tytöstä esittelyvideon, joka saa monet hiljaiseksi.

Sanotaan, että harjoittelu tekee mestarin, ja tähän sanontaan myös 12-vuotias tanssija Adilyn Malcolm itsekin uskoo. Hän kiinnostui jo todella nuorena erilaisista katutanssityyleistä, ja päätti alkaa opettelemaan niitä ilman opettajaa pelkkien YouTube-videoiden avulla.

Tyttö kertoo katsoneensa tanssivideoita ja opetusvideoita lukemattomia kertoja. Hän katsoi joitain videoita tauotta niin kauan kunnes hän ymmärsi miten jokin liike tehdään. Malcolm on todella motivoiva tyttö, joka näyttää omalla esimerkillään, että tahdonvoima, kiinnostus ja tiedonjano riittävät oppimaan vaikeitakin asioita.