Isä ja pikkupoika voimailevat yhdessä – melkoinen taidonnäyte

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet vanhemmat ottavat lapsensa mukaan liikuntaharrastuksiinsa. On olemassa jo monia erilaisia liikuntamuotoja, joihin vauvan pystyy ottamaan mukaan. Nyt eräs isä näyttää miten hän kuntoilee kotonaan pienen poikansa kanssa.

Videolla nähdään isä ja poika, jotka tekevät yhdessä hienon akrobaattisen liikkeen. Poika on kiivennyt suloisesti isän niskan ja hartioiden päälle istumaan. Poika pitää isän päästä ja hiuksista kiinni kun isä alkaa nostamaan koko vartaloaan ilmaan käsiensä varaan.

Mies pitää vartaloaan ilmassa vaakatasossa pelkästään käsiensä varassa poika harteillaan tasapainotellen. Liike vaatii mieheltä todella hyvää tasapainoa ja paljon voimaa, jota isältä ei näyttäisikään puuttuvan.