Jalkapallotähti virtsasi mukiin – sisältö heitettiin ihmisten sekaan

Urheilu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Milton Keynes Dons -jalkapallojoukkue oli kutsuttu Cheltenham Festival -tapahtumaan, jossa miehet olivat saaneet itselleen muun festivaalikansan yläpuolella olevan aition. Jalkapallotähdet ovat joutuneet nyt tarkkailtavaksi jalkapalloseuransa toimesta, koska heidät nähtiin heittämässä virtsaa sisältävien juomalasien neste muiden juhlijoiden sekaan.

Valokuvaajat saivat ikuistettua jalkapalloilijoista nolon tilanteen, jossa he virtsasivat vuorotellen samaan drinkkilasiin. Kun Samir Carruthers ja James Collins olivat virtsanneet lasiin, Collins heitti sen parvekkeelta alas muiden miesten naureskellessa vieressä. Vielä ei ole kuitenkaan pystytty varmistamaan sitä, että osuiko virtsa kehenkään matkallaan maahan.

Jalkapallojoukkueen puolesta tilannetta ollaan Daily Mail -lehden mukaan pahoiteltu, ja 22-vuotiaan Carruthersin puolesta kommentoitu, että hän ei heittänyt yhtäkään lasillista virtsaa kenenkään päälle. Kuvista voi kuitenkin hyvin nähdä, että mies oli innoissaan mukana ottamassa osaa mukiin virtsaamiseen.