Kissa oli kateellinen hamsterille – keksi oman juoksupyörän!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Japanilaisen Twitter-käyttäjä PyonPyong Changin jakamassa kuvassa nähdään kissa, joka istuu hamsterin häkin päällä. Kuvasta voisi helposti kuvitella, että kissa tuijottaa jyrsijäparkaa nälissään, toivoen sen päätyvän vielä joskus ateriakseen.

PyonPyong Changin myöhemmän videon perusteella kissa ei kuitenkaan tuijotellut hamsterin häkkiin nälissään, vaan lähinnä kateellisena. Kissa nimittäin selvästikin halusi samanlaisen juoksupyörän kuin hamsterilla on.

Onneksi nokkelan kissan ei tarvinnut varastaa sille liian pientä hamsterin pyörää, vaan se keksi oman keinon harrastaa kuntoilua. Vinessä ja Twitterissä julkaistulla videolla se juoksee pesukoneen pyörivän rummun sisällä, aivan kuin kyseessä olisi kissoille sopiva versio jyrsijöiden juoksupyörästä.