Gwyneth Paltrow’n aamusmoothie – itse tehtynä annos maksaa 166 euroa!

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet aiemminkin, kuinka näyttelijätär Gwyneth Paltrow ökyilee niin keittokirjallaan kuin verkkokauppansa tuotteillaan. Taannoin julkisuuteen nousi tieto, että näyttelijätär laskuttaa fanitapaamisesta 2.000 dollaria. Nyt naisen aamusmoothien resepti herättää kummastusta.

Lifestyle-emona tunnettu Gwyneth Paltrow saa usein suitsutusta hoikasta ja treenatusta vartalostaan, jonka eteen kuuluisa perheenäiti tekee paljon töitä. Hänen tarkoituksenaan on toimia tavallisten naisten esikuvana ja helpoittaa heidän arkeaan vinkkiensä avulla.

Valitettavasti naisen Goop-blogin tarjoilema anti ei sovi äideille, joiden tilipussit jäävät tavallisten kuolevaisten tasolle. Nyt Gwyneth Paltrow on herättänyt kummastusta esittelemällään smoothie-reseptillä, jonka näyttelijätär nauttii omien sanojensa mukaan joka aamu. Kuten arvata saattaa, ei naisen taikajuoman raaka-aineet irtoa kaupan hyllyltä kovinkaan edullisesti.

Brit+Co-sivusto laski, että tarvittavat ainesosat maksavat yhteensä vähintään 166 euroa, ja juoman valmistaminen vaatii myös erillisen blenderin. Ainesosina on muun muassa vaniljanmakuista sieniproteiinijauhetta, rohtokoisiota, kiinantataria ja coryceps-sieniä, eli loisikkaita. Reseptiin voi tutustua tarkemmin