Naisen photoshopatuista lomakuvista nettihitti – tuntematon maksoi loman Kiinaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Keniassa Nairobissa asuva Sevelin Kinya -niminen nainen julkaisi Seve Gat’s -nimisellä Facebook-sivullaan erikoisia lomakuvia. Nainen oli aina halunnut päästä käymään Kiinassa, mutta Kiinan ollessa liian kaukana nainen päätti tyytyä photoshoppaamaan itsensä Kiinassa olevien nähtävyyksien äärelle.

Seve Gat’s -sivulla väärennetyt lomakuvat lähtivät nopeasti sosiaalisessa mediassa leviämään. Ystävän muokkaamissa kuvissa nainen seikkailee Kiinan nähtävyyksillä ja kommentoi kuvateksteissä miten paljon hän nauttii olostaan Kiinassa. Nyt naiselle vieras hyväntekijä on päättänyt toteuttaa Kinyan unelman ja lennättää hänet unelmiensa lomalle Kiinaan.

Naisen huvittavat lomakuvat olivat kiinnittäneet Keniassa asuvan Sam Gichurun huomion. Mies oli alkanut keräämään rahaa naisen matkaa varten ystäviltään ja sosiaalisen median kautta myös muilta ihmisiltä. Gichurun on nyt kerännyt kaikki rahat kasaan ja yllättänyt naisen Huffington post -lehden mukaan matkakassalla, joka kattaa lennot, hotellit, ruoat, viisumikulut ja oppaan matkalle.

woow enjoying everything here

Posted by Seve Gat's on Wednesday, March 2, 2016

China… Nice place indeed. 的中文翻譯 | 英漢字典

Posted by Seve Gat's on Tuesday, March 1, 2016

I have left the country to china

Posted by Seve Gat's on Monday, February 29, 2016