Teinit varastivat UFO:n kopion Roswellissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen New Mexicossa sijaitseva Roswell nousi koko maailman tietoisuuteen, kun sinne väitettiin pudonneen UFO vuonna 1947. Maahansyöksynyttä alusta on väitetty myös Yhdysvaltain armeijan sääpalloksi. Paikkakunta elää edelleen salaliittoteorioiden varassa, ja niiden mukaan Roswelliin syöksyi avaruusalus 5. heinäkuuta vuonna 1947.

Syöksyllä oli useita silminnäkijöitä. Nyt teini-ikäiset pojat ovat varastaneet Roswellin UFO Museum -museosta sen edustalle kuuluneen avaruusaluksen mallin.

Museon keinotekoinen UFO oli varastoitu väliaikaisesti rakennuksen takapihalle, koska se oli saanut vaurioita taannoin lumimyrskyssä. Metallista valmistettu pienoisalus lastattiin avolava-autoon. Poliisi on nyt pidättänyt yhden epäillyistä, joka osoittautui 17-vuotiaaksi teinipojaksi. Poliisit etsivät kahta muuta varasta.

This just in: Roswell, N.M. – A 17-year-old Roswell teenager was arrested Saturday in connection with the theft of a flying saucer from the International UFO Museum and Research Center. The teenager was arrested in his south Roswell home Saturday morning by Roswell police officers serving an arrest warrant. The Roswell Police Department reports information received from the public regarding the three teens and the truck led to the identification of the suspect. The teen was booked into the Chaves County Juvenile Detention Center. Stolen on March 19, the spaceship was found several days later torn apart in a ditch off of West Second Street. Information is still being sought regarding the other two suspects seen in the surveillance footage. Anyone with information is asked to call RPD at 624-6770.

Posted by Roswell Daily Record on Monday, March 28, 2016