Burger Kingiin ”vihainen” punainen chilihampurilainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman pikaruokaketjut kisailevat väsymättömästi siitä mikä niistä tarjoaa asiakkailleen erikoisimpia uutuuksia. Viime vuosina ruokakulttuuri on kääntynyt länsimaissa koko ajan tulisempaan suuntaan, kun Hamabero ja muut chilit ovat tulleet ruokalistoille jäädäkseen. Nyt asian on huomannut Burger King.

Hampurilaisketju tuo markkinoille Angriest Whopperin, jonka kerrotaan olevan tulinen versio vanhasta tutusta Whopperista. Tulisuutta osoittaa myös hampurilaisen väri, joka on punainen. Aiemmin yhtiö esitteli Angry Whopperin, josta uutuus on nyt tulisempi versio.

Chilikastikkeen lisäksi hampurilaisessa on jalopenoja ja tulista sipulia. Aika näyttää onko annoksessa muuta tulista kuin mainostekstit. Tuote tulee markkinoille Yhdysvalloissa huomenna 31. maaliskuuta. Suomen tilannetta ei ole toistaiseksi vielä tiedossa.