Miljardin dollarin häät?! Tältä näytti ökyilyn multihuipentuma

Viihdeuutiset · Annika Kela

Moskovassa järjestetyt häät ovat päätyneet otsikoihin ympäri maailmaa niiden valtavan budjetin ansiosta. Venäjällä juhlittiin nimittäin miljardööri Mikhail Gutserievin pojan Saidin häitä ja huhujen mukaan lopullinen budjetti kohosi jopa miljardiin dollariin.

Said Gutserievin ja Khadija Uzhakhovan häissä oli esiintymässä muun muassa Jennifer Lopez, Sting ja Enrique Iglesias mukaan lukien suurimmat venäläistähdet. Juhlatilojen koristelussa ei oltu pihtailtu, vaan koko paikka oli täytetty kymmenillä tuhansilla kukilla, kristalleilla, kattokruunuilla ja hopeisilla ja kultaisilla kynttilänjaloilla.

Daily Mail -lehden mukaan morsiamen hääpuku oli tehty tilaustyönä Pariisissa ja sen hinnan uskotaan olevan noin kymmeniä tuhanseja dollareita. Kaunottaren päähän oli aseteltu timanttikruunu ja hänen käsiään ja kaulaansa koristi upeat timanttikorut. Morsiamen yllä uskottiin olevan koruja miljoonien dollareiden edestä.

Häihin oli kutsuttu yhteensä 600 vierasta ja heitä kestittiin mitä ylellisimmillä herkuilla. Asiantuntijoiden mukaan häiden budjetti oli paisunut valtavaksi ja Daily Mailin saamien vielä vahvistamattomien väitteiden mukaan häille tuli lopulta hintaa jopa miljardi dollaria.

#свадьбагуцериевых ?

Kuva, jonka Махачкала (@shopping_onlain_mah) julkaisi

#свадьбагуцериевых #торт

Kuva, jonka Махачкала (@shopping_onlain_mah) julkaisi