Saudimiljonääri lomaili Lontoossa – lennätti kullatut ökyautot mukanaan!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pääsiäisenä Lontooseen matkustanut saudituristi on tuonut mukanaan neljä leuat loksauttavaa menopeliä. Saudimiljönääriä seurasi liikenteessä nimittäin neljä kullattua ökyautoa, joiden yhteenlaskettu arvo läheni 1,5 miljoonaa euroa.

Lontoolaiset autofanaatikot seurasivat tarkkaan kullattujen lukusautojen liikkeitä ja heidän ilokseen autot olivat näytillä useamman tunnin Mandarin Oriental -hotellin edessä. Siitä autot jatkoivat matkaansa Cadogan Place -ökynaapurustoon, jossa halvimmat asunnot ovat arvoltaan 6,7 miljoonaa euroa.

Autoista ja määränpäästä päätellen turistilla ei ole rahasta pulaa. Miljonäärin ”loma-autoihin” kuului muun muassa Mercedes G63, Bentley, Rolls-Royce ja Lamborghini Aventador SV. Arvokkaiden superautojen kokoontuminen Lontoossa on jokavuotinen tapahtuma. Daily Mail -lehden mukaan autojen omistajan henkilöllisyys ei ole toistaiseksi selvinnyt.

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube