Aavemainen selfie – pelikuvasta paljastui karmiva yksityiskohta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Erään pariskunnan julkaisema yhteisselfie on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa aavemaisen yksityiskohdan takia. Kuvassa esiintyvä kaksikko poseeraa kuvassa lähekkäin iloisin ilmein. Miehen takana olevasta ikkunasta heijastuvassa näyssä on kuitenkin jotain erikoista.

Ikkunassa olevasta peilikuvasta erottuvat naisen kasvot, jotka tuijottavat kameraan. Kyseessä ei voi olla selfiessä poseeraavan naisen kasvot, sillä hän seisoo selkä peilikuvaansa vasten.

Kuva kameraan katsovista peilikuvakasvoista on saanut ihmiset hämilleen. Monet epäilevät, että kyseessä on vain varjo, joka muistuttaa kasvoja. Kuvanmuokkaamisen mahdollisuutta ei myöskään ole suljettu pois laskuista. Siitä huolimatta näky on saanut monilla kylmiä väreitä aikaan.