Ei photoshopia! Tältä Britney Spears näyttää oikeasti bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spears on esitellyt uusissa Instagram-kuvissaan upeaa treenattua vartaloaan, joka tuntuu silti monien kommentoijien mielestä olevan photoshopin ansiota. Nainen päätti iskeä takaisin ja julkaista lisää vähäpukeisia kuvia lomalta, jossa hän on yhdeksän- ja kymmenenvuotiaiden poikiensa kanssa.

34-vuotias Britney Spears sai aikaan kuvakohun, kun hänen lomakuviaan väitettiin photoshopatuiksi. Nyt tuoreet paparazzikuvat osoittavat, että Spearsin vartalo tosiaan on nykyisin huippukunnossa.

Britney Spears nauttii tällä hetkellä auringosta ja lämmöstä Havaijilla poikiensa Sean Prestonin ja Jayden Jamesin kanssa. Spears on julkaissut tsestään lisää kuvia, joissa hän on bikineissä. Lomalta otetuissa kuvissa näkyy, että naisella ei ole mitään syytä muokkailla kuvia varten vartaloaan pienemmäksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

britneyspears01042016d