Realitytähden muodonmuutos hämmentää – tunnistatko enää samaksi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Georgie Shore -realitysarjasta tunnettu 25-vuotias Charlotte Crosby on viimeisen vuoden aikana muuttunut ulkonäkönsä puolesta huomattavan paljon. Neitokainen on tehnyt itselleen muodonmuutoksen laihdutettuaan ja käytyään kauneuskirurgisissa toimenpiteissä.

Kerroimme aiemmin Crosbyn muuttuneista kasvoista, jotka näyttivät todella erilaisilta huulitäytteiden ja nenäleikkauksen jälkeen. Crosby on ilmeisesti ottanut jälleen lisää täytettä huuliinsa ja tehnyt myös muita muutoksia kasvoihin, koska häntä ei ole enää tunnistaa samaksi ihmiseksi.

Uusi suorempi ja huomattavan paljon pienempi nenä, pulleat huulet, korkealle kaartuvat kulmat ja avonaisemmat luomet ovat tehneet naisesta täysin erinäköisen. Uusien toimenpiteiden jälkeen naisen ei voisi uskoa olevan enää edes sukua tytölle, jolta hän on näyttänyt kuvissa vielä pari vuotta sitten.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash