Cirque du Soleil haastoi Timberlaken oikeuteen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Maailmankuulu Cirque du Soleil -viihdeyritys on haastanut poptähti Justin Timberlaken ja musiikkituottaja Timbalandin oikeuteen plagioinnista. Yritys väittää, että kaksikko on käyttänyt luvattomasti Steel Dream -kappaletta Justinin Don’t Hold the Wall -kappaleessa.

Kyseinen kappale löytyy Justin Timberlaken 20/20 Experience -albumilta, joka julkaistiin vuonna 2013. Upeista sirkusesityksistä tunnettu Cirque du Soleil epäilee kaksikon käyttäneen vuonna 1997 ilmestyneen Quidam -esityksen soundtrackia Justinin kappaleen teossa.

TMZ-viihdesivuston mukaan Cirque du Soleil vaatii oikeusteitse 800.000 dollarin suuruisia korvauksia kappaleen laittomasta käytöstä. Jää nähtäväksi onnistuvatko Timberlake ja Timbaland kumoamaan kappaletta koskevat plagiointisyytteet.