Kohukaunotar Amber Rose: ”Muutan ulkomaille, Jos Trumpista tulee presidentti”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kohumalli Amber Rose on ilmoittanut olevansa huolestunut Yhdysvaltain presidentinvaaleista. Naisten oikeuksien kiivaana puolustajana tunnettu Rose on paljastanut, että hän murtuisi, jos Donald Trumpista tulisi presidentti.

Us Weekly -lehden mukaan Rose pelkää, että kaikki työ ja edistys naisten oikeuksien ja seksuaalivähemmistöjen tasa-arvon puolesta menisi hukkaan Trumpin presidenttiyden myötä. Malli kertoi, että hän on vältellyt asian ajattelemista, sillä se saa hänet hermostumaan.

Nainen vitsaili, että jos Trumpista tulee presidentti, hän muuttaa poikansa kanssa pois Yhdysvalloista. Tähtösellä on kolmevuotias Sebastian-poika yhdessä räppäri Wiz Khalifan kanssa. Amber on lausunnoillaan tehnyt selväksi, että hän ei aio osoittaa minkäänlaista tukea presidentiksi pyrkivälle Donaldille, päinvastoin.