Kuukautishousuissa poliitikkojen kuvia – vuoto suoraan kasvoille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alusvaatteita valmistava Cute Fruit Undies -yritys on kehitellyt naisille Period Panties -nimiset alushousut, joita on tarkoitus pitää yllä kuukautisten aikana. Alushousujen sisäpuolella on kuva poliitikosta, jonka kasvoille kuukautisvuodon voi antaa huoletta valua.

Alushousujen kehittelijä Sarah Palatnik on suunnitellut naisille alushousut, jotka on tehty kuukautisten aikana pidettäviksi. Niiden sisäpuolelle saa valita muun muassa Donald Trumpista, Ted Cruzista, Sarah Palinista tai John Kasichista otetun kasvokuvan.

Poliitikot on valittu housuihin sen perusteella ketkä haluavat ajaa läpi lakia, joka rajoittaa naisen päätäntävaltaa hänen omasta lisääntymisestään. Poliitikot ovat olleet abortteja ja tiettyjä ehkäisymenetelmiä vastaan, minkä vuoksi Palatnik on halunnut ottaa kantaa suunnittelemalla heidän kuvillaan varustetut alushousut naisille.