Mies kokeili The Rockin dieettiä ja treeniä kuukauden – tässä tulos!

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Rock -nimellä tunnettu näyttelijä Dwayne Johnson tunnetaan huomiota herättävästä fyysisestä kunnostaan, jonka eteen näyttelijä näkee paljon vaivaa. Nyt yksi mies on jakanut Redditissä omat kokemuksensa syötyään ja treenattuaan kuukauden ajan kuin The Rock.

Dwayne Johnsonin ruokavalio sisältää päivittäin noin 5.300 kaloria, mikä on todella suuri määrä tavallisen kokoiselle miehelle. Mies oli kuitenkin päättäväinen kokeilunsa suhteen ja halusi noudattaa Johnsonin ruokavaliota 33 päivän ajan. Ruokavalio tuli melko kalliiksi ja maksoikin lopulta miehelle joka päivä 42 dollaria.

Ruokavalion noudattamisen lisäksi mies treenasi kuntosalilla kuusi päivää viikossa kaksi tuntia kerrallaan. Miehen kokeilu ei jäänyt huomaamatta itse Johnsoniltakaan, joka ihasteli ja kauhisteli miehen vastaanottamaa haastetta, joka ei Johnsonin mukaan sovi kaikille.

Mies poltti kuluneen kuukauden aikana rasvaa ja sai lihasta tilalle, minkä vuoksi hänen painonsa ei muuttunut juuri lainkaan kokeilun aikana. Miehellä ei ollut tarkoituksena saada itsestään kuukauden aikana The Rockin näköistä, mutta hän halusi haastaa itseään ja katsoa olisiko hänestä samanlaiseen elämään.

Progression

The Rock's Tweets about Rock'ing for 30 Days

Eating and Prep – Rock'ing for 30 Days