PETA:n mainoskuva sai vastineen – näin lampaita oikeasti keritään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

PETA:n mainoskuva sai vastineen – näin lampaita oikeasti keritään

Huippumalli ja realitytähti Joanna Krupa on poseerannut jälleen uusimmassa eläinoikeusjärjestö PETA:n kampanjassa. Kuvassa Joanna poseeraa alastomana lampaiden puolesta ja on selvästi villateollisuutta ja lampaiden väkivaltaista kerimistä vastaan.

Australialainen valokuvaaja Jacqui Bateman oli nähnyt kuvan ja huomannut, että se muistuttaa kuvaa, jonka hän nappasi vuonna 2010 hänen lampaitaan kerineestä Daniel Telferistä. Nainen päätti julkaista kuvan miehestä, joka kerii lammasta täysin alastomana pelkät saappaat jalassaan.

Bateman halusi kuvan avulla osoittaa, että he eivät pahoinpitele lampaita vaan kerivät ne täysin oikeaoppisesti ja hellästi kuten kuuluu. Bateman kertoi Daily Mercury -lehdelle julkaisseensa kuvan hauskana vitsinä, mutta se lähti leviämään verkossa nopeasti kulovalkean tavoin, minkä jälkeen kuva päätyi myös lehtiin.

I decided to create my own comparison of the campaign against wool and shearing by #PETA. Here it is. Dear #PETA – I…

Posted by Jacqui Bateman Photography on Saturday, March 5, 2016