Veneen moottori hajosi – sitten mies huomasi lehtipuhaltimen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lehtipuhaltimella saa helposti ja nopeasti puhallettua jalkakäytävät ja pienet pihat puhtaiksi. Monien videolla nähtyjen esimerkkien ansiosta on kuitenkin saatu huomata, että lehtipuhallin toimii kätevänä apuna myös muissa askareissa kuin pihan siistimisessä.

YouTube-videolla nähdään miten mies ja nainen veneilevät järvessä. Soutamisen sijaan venettä liikuttaa moottori, joka poikkeaa jonkin verran normaaleista moottoreista. Veneen perässä istuva mies pitää käsissään lehtipuhallinta, jonka puhaltaman ilman avulla vene liikkuu eteenpäin.

Lehtipuhaltimella on aiemmin tehty avotakasta savuava tulivuori ja suuhun puhaltamalla putsattu jopa vanhan miehen ikenet. Lehtipuhallin toimii näiden lisäksi nähtävästi myös kätevänä veneen moottorina.