Aprillihuijaus hedelmäkorilla – sisältö oli jotain aivan muuta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

1. huhtikuuta vietettävänä aprillipäivänä on lupa juksata lähimmäisiä, ja moni ottaakin kyseisestä päivästä kaiken ilon irti ja valmistelee hauskaa pilaa jo viikkoja etukäteen. Eräs jauhopeukalo päätti nyt tehdä ystävilleen yllätyksen, jota monikaan ei varmasti laittaisi pahakseen.

Christine McConnell julkaisi Imgur-sivustolla kuvia tekemästään pilasta. Nainen on ottanut kuvan isosta hedelmäkorista, jossa näyttäisi olevan muun muassa banaaneja, omenia, viinirypäleitä, mansikoita ja sitruuna. Hedelmät eivät ole kuitenkaan sisältä sitä miltä ne ulkonäkönsä puolesta antavat ymmärtää.

Jokainen hedelmä on itseasiassa jokin kakku, keksi tai muu leivonnainen. Nainen on onnistunut naamioimaan leivokset todella taitavasti hedelmiksi eikä niitä kauempaa katsottuna voisi edes uskoakaan leivoksiksi. Haukatessa herkullinen totuus kuitenkin paljastuu.

I made an April Fools Fruit Basket! :D