Kissa matkusti 8 vuorokautta postipaketissa – selvisi hengissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britanniassa asuva siamilainen kissa on noussut uutisiin todellisen selviytymistarinansa ansiosta. Kissa vietti yli viikon postipaketissa, ja onnistui selviämään koitoksestaan hengissä.

Falmouthissa asuva Julie Bagott lähetti paketillisen DVD-levyjä West Sussexissa, yli 400 kilometrin päässä asuvalle asiakkaalle. Nainen ei huomannut, että pakettiin päätyi jotain muutakin – hänen Cupcake-niminen kissansa, joka oli ilmeisesti nukkumassa laatikossa.

Asiakas oli arvatenkin järkyttynyt, kun laatikosta paljastui DVD-levyjen lisäksi kissa. The Evening Standard -sivuston mukaan Cupcake oli hengissä, mutta peloissaan, hermostunut ja se kärsi nestehukasta. Kissa toimitettiin eläinlääkärille, jossa se tunnistettiin mikrosivun avulla.

Cupcaken omistajat olivat etsineet kissaansa tuloksetta. Kukaan ei ollut arvannut, että kissa olisi voinut päätyä 400 kilometrin päähän toiselle puolelle maata. Kissa pääsi takaisin Julie Bagottin hoiviin lauantaina.

– Minulla on kauhea olo tapahtuneesta. Laitan tilaukset aina pakettiin ja suljen ne saman tien, enkä tiedä miten Cupcake selvisi hengissä laatikossa. On ihme että kissa selviytyi tästä kauheasti koettelemuksesta, Bagott kuvaili BBC-uutissivustolle.

A very happy ending to an extraordinary story, all thanks to a microchip! http://www.grovelodgevets.co.uk/blog/cat-in-the-box

Julkaissut Grove Lodge Veterinary Group 24. maaliskuuta 2016